HAStikke-mooi-bos

HAStikke-mooi-bos

HAStikke-mooi-bos

Bomen als landschappelijke basis.

Een nieuwe visie op het gebruik van landbouwgrond en de rol van de agrarische ondernemer. Ideeën worden aangedragen op gebied van economie, ecologie, sociaal maatschappelijk en cultuurhistorisch gebied.

Pitch video

Deelnemende studenten van HAStikke-mooi-bos

Daan Buurman

Daan Buurman

Mijn naam is Daan Buurman, 28 jaar oud en 4e jaar student Landscape Design aan de HAS Hogeschool van ’s-Hertogenbosch.

Landschappelijke ontwerpopgave omtrent klimaatverandering, verduurzaming en een gezond milieu hebben mij altijd al erg aangesproken. Het ontwerpen met natuur en de oplossingen die natuur te bieden heeft voor een toekomstig gezond landschap vind ik erg boeiend. De Bomen studenten challenge sluit daarom goed aan bij mijn interesse en opgedane kennis en ik kijk er naar uit om samen met mijn team iets moois neer te zetten.

Ian Meuwese

Ian Meuwese

Ian Meuwese, 25 jaar en 4e jaars student Landscape Planning & Development aan de HAS-Hogeschool in Den Bosch. Bos en groen in het algemeen heeft ontzettend veel meerwaarde. Door groen te koppelen met maatschappelijke opgaves is de doelstelling van de challenge enkel een kwestie van tijd.

Jeroen Duijsings

Jeroen Duijsings

Ik ben Jeroen Duijsings, 25 jaar, 4de-jaars student Landschapsontwerp aan de HAS-Hogeschool in Den Bosch. De afgelopen jaren ben ik veel bezig geweest met natuurinclusieve en klimaat adaptieve inrichtingsplannen, hierdoor is het belang van groen mij niet ontgaan. Ik wil door middel van deelname aan deze challenge het belang van het aanplanten van bomen te kunnen uiten.

William Puper

William Puper

Student Has hogeschool ‘s-Hertogenbosch. Opgegroeid in de groene sector als hovenier.

Na de Havo begonnen met de opleiding management van de leefomgeving. In het bijzonder gemotiveerd op het gebied van groen en bomen toepassen in de praktijk

Jort Korsten

Jort Korsten

Mijn naam is Jort Korsten, ik ben 20 jaar oud en 4e jaar student Landscape Design aan de HAS Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Mijn passie ligt al van jongs af aan in de groene sector. Ik ben vanaf mijn 13e tot 19e actief geweest in de siergrassenteelt. Momenteel ben ik naast mijn opleiding actief als junior tuin- en landschapsontwerper. De bomen studenten challenge sluit perfect aan op mijn interesses en ambities. Ik kijk er naar uit om samen met mijn team een mooi en uitvoerbaar product op te leveren.