The Tree Musketeers

The Tree Musketeers

The Tree Musketeers

Groene hoofdwegen.

Rijkswaterstaat heeft als groot-grond bezitter de ambitie om 100.000 bomen aan te planten. Met de A58 als voorbeeld vullen we de aanstaande herstructurering aan met duurzaam, aantrekkelijk, groen en bio-diverse ontwikkeling.

Het plan van The Tree Musketeers

Pitch video

Deelnemende studenten van The Tree Musketeers

Laura Delhaye

Laura Delhaye

Hoi!, ik ben Laura, een Belgische student die Bos- en Natuurbeheer studeert.

Natuur is altijd een passie van me geweest, dus de stad groener maken is een leuke uitdaging!

Casper Thomassen

Casper Thomassen

Hallo, ik ben Casper. Ik ben sinds mijn jeugd altijd al geïnteresseerd geweest in de natuur tot op de dag van vandaag. Op het moment studeer ik bos en natuurbeheer in Velp. Ik heb deze opleiding onder andere ook gekozen omdat je met de opleiding zoveel bezig bent met de natuur.

Jeanine van Til

Jeanine van Til

Hoi! Ik ben Jeanine, ik ben opgegroeid op een boerderij en heb altijd van het buitenleven gehouden. Ik doe nu de opleiding bos-en natuurbeheer, waar ik voor heb gekozen door het grote aandeel praktijk en buiten zijn. Heb veel zin in de bomenchallenge :)

Sven Bronda

Sven Bronda

Mijn naam is Sven en ik ben altijd al gefascineerd geweest door de natuur. Ik vind het belangrijk om de natuur te beschermen en ik wil graag bijdragen aan een duurzame toekomst voor mens en natuur. We hebben maar een aarde en daarvoor moet goed gezorgd worden.

Renée Mudde

Renée Mudde

Ik ben Renée en natuur is een van mijn grote passies. Ik vind het belangrijk dat er steeds meer natuur komt in Nederland en wil graag bijdragen aan een groene toekomst. Ik ben student bos-en natuurbeheer aan hogeschool van Hall Larenstein en deze challenge sluit mooi aan op het doel van meer natuur in Nederland!